Categorii
Blog Orlando kids

Haine pentru bebelusi – care este alegerea potrivita?

Alegerea hainelor pentru  bebelusi se poate dovedi destul de dificila, nu doar din cauza abundentei de bunuri de profil, dar si pentru ca nu prea stim cat de mare va fi copilasul si care vor fi necesitatile sale in materie de vestimentatie. Totusi, exista cateva indicii care pot sa ne ajute. Pentru ca este important sa alegem hainutele potrivite pentru bebelusi, astfel incat acesta sa se simta comod, in fiecare moment.

In primul rand, hainele pentru bebelusi trebuie sa fie calitative; acesta este primul aspect care trebuie avut in vedere, in primul rand. Apoi, trebuie sa fie lejere, sa ii asigure o stare de bine copilasului. Pentru bebelusi, marimile sunt date, fie in centimetri, fie in numar de luni. Daca stim masurile bebelusului, poate fi mai usor sa alegem din gama de masuri in centimetri; insa, de cele mai multe ori, nu stim acest lucru. Varsta bebelusului este mai usor de intuit si de retinut; ca urmare, multe companii de profil s-au adaptat in acest sens.

Este important ca hainutele bebelusului sa fie lejere, sa nu fie stranse pe corp.Nici o marime mult prea mare nu este de indicat, deoarece bebelusul se poate incurca in ele. Bebelusii se misca mult, dau din manute si din piciorute, asa incat, daca hainutele sunt prea mari, sigur nu vor ramane corect imbracati cu ele. In plus, exista si risc de a suferi varii accidente, din aceasta cauza. Este important sa ne adaptam, din acest punct de vedere.  Daca avem un bebelus mai mare, puteam incerca sa cumparam hainute din treapta de varsta imediat urmatoare; asa vom fi siguri ca hainutele nu-I vor fi mici, dar nici mult prea mari. Pentru bebelusii nou nascuti, este bine sa se foloseasca pelincute, saci de dormit, lucruri usor de imbracat, pentru ca asa va fi mai usor si pentru parinti si pentru micut. La aceasta varsta, folosirea unor haine greu de imbracat, care nu ofera confortul dorit, poate fi o sursa de stres suplimentar semnificativa.

Hainutele festive pentru bebelusi pot fi extrem de atractive;  insa, unele dintre ele, nu prea tin cont de nevoile specifica ale bebelusilor. De aceea, in privinta acestora, trebuie sa fim foarte atenti la alegerile pe care le facem. In mod special, trebuie sa fim foarte atenti ca aceste hainute sa nu fie stranse pe corp, sa nu aiba sireturi, strasuri, margele, etc – elemente care pot, realmente, pune in pericol viata bebelusului, prin strangulare sau sufocare.

Fiecare dintre elementele vestimentare pentru bebelusi trebuie ales cu grija. Atata timp cat bebelusului ii este bine si parintilor le este bine. Ca urmare, hainutele folosite pentru aceasta categorie de varsta pot fi un element care sa aduca liniste, atat beblusului, cat si parintilor sai.

Va invitam in magazinul nostru, unde, suntem siguri, veti gasi produsele cele mai potrivite, pentru copilasul dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *